Експертус Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%

Скористайтеся можливістю зробити добру справу у цей нелегкий для України час. За передплату наших журналів, системи, шкіл за повною вартістю наша компанія передає 10% фонду Повертайся живим.

МЦФЕР Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%

Всі ми надзвичайно хвилюємось про те, що зараз відбувається та що на нас чекає далі. І це нормально! Адже Україна – наш дім, а ми – одна сім’я. Сім’я вільних, сильних, мужніх, незламних громадян. І зараз ми маємо підтримати один одного, як ніколи!

Завдання наших продуктів - завжди допомагати. А найважливіше зараз – людське життя, насамперед життя наших військових! Тому з кожного продажу будь-якого журналу, системи чи школи Експертус Головбух/ Експертус Держзакупівлі за повною вартістю віддаємо 10% від вашої оплати фонду «Повертайся живим».

Усім серцем бажаємо та молимось, щоб українські матері дуже скоро з усмішкою обійняли своїх синів та дочок, які повернулися додому з передової живими та здоровими!

Купіть знання - зробіть добро.

МЦФЕР Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%Телефонуйте зараз 0 800 21 20 12МЦФЕР Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%

Україна була, є і буде, бо ми разом! 

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Розрахунок компенсації за невикористану відпустку

✔️Коли виплачується компенсація за невикористану відпустку? ✔️Чи компенсувати невикористані відпустки під час воєнного стану? ✔️Як обчислити компенсацію за невикористану відпустку та провести розрахунок відпускних при звільненні? ✔️Як у 2024 році порахувати компенсацію відпустки, право на яку здобуто у 2023 році та раніше?
345482

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді