Зміни у складанні Протоколу про порушення бюджетного законодавства

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
У п’ятницю, 15.03.2024, набрав чинності наказ Мінфіну «Про внесення зміни до пункту 6 Порядку складання Протоколу про порушення бюджетного законодавства» від 16.02.2024 № 83.

протокол про порушення бюджетного законодавства

ЗАПИТАЙ У СПЕЦІАЛІСТА ДЕРЖКАЗНАЧЕЙСТВА

Зміни стосуються повноважень місцевих фінансових органів складати і розглядати Протокол про порушення бюджетного законодавства.

Посадові особи усіх фінансових органів ОМС можуть складати Протокол про порушення бюджетного законодавства на посадових осіб учасників бюджетного процесу, що взаємодіють з місцевим бюджетом, у т. ч. бюджетних установ.

Якщо протокол складено посадовою особою місцевого фінансового органу – його розглядатиме цей місцевий орган, де складено протокол.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Розрахунок компенсації за невикористану відпустку

✔️Коли виплачується компенсація за невикористану відпустку? ✔️Чи компенсувати невикористані відпустки під час воєнного стану? ✔️Як обчислити компенсацію за невикористану відпустку та провести розрахунок відпускних при звільненні? ✔️Як у 2024 році порахувати компенсацію відпустки, право на яку здобуто у 2023 році та раніше?
345486

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді