Календар бухгалтера на квітень – скачайте яскраву заставку на робочий стіл

Зручно, корисно та неможливо відвести очей – календар бухгалтера, який можна використати як «шпалери» на робочому столі комп'ютера.

скачати календар бухгалтера на квітень

СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

Редакція порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС» та е-журналу «Головбух Бюджет» підготувала читачам та передплатникам корисний та зручний календар бухгалтера на квітень 2024 року.

Яскраві та соковиті кольори календаря будуть тішити ваші очі протягом місяця. Для цього оберіть найбільш привабливий варіант календаря на квітень та натисніть кнопку «Скачати календар бухгалтера».

Не забувайте й про своїх друзів та колег: перешліть їм це посилання або надішліть завантажений файл календаря поштою.

календар бухгалтера квітень 2024календар бухгалтера заставка на робочий стіл
СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2841

Форма 1-ОПП: нюанси заповнення

Щоб зареєструватись у відповідному органі ДПС як платники податку, бюджетні установи зобов’язані подати контролюючому органу заяву – форма 1-ОПП. Розглянемо, що це за форма, коли її слід подавати і як заповнювати.
59273

Реєстраційна картка для отримання КЕП – бланк та зразок

Реєстраційна картка для юридичної особи для отримання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) змінювалися неодноразово. У публікації – актуальна реєстраційна картка для електронних ключів - бланк і зразок її заповнення.
67699

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді